Gør din bolig klar til salg med hjælp fra dit malerfirma i Lyngby

Når en bolig skal sættes til salg er det vigtigt at den præsenterer sig flot. Potentielle købere har ikke mange minutter til at danne sig et indtryk af huset eller af lejligheden.

En typisk fremvisning eller et åbent hus arrangement kan allerhøjst blive en overfladisk gennemgang af boligen. Derfor bør du sørge for at dit hus eller din lejlighed er i tip top form når du ønsker at sælge.

Det betyder at du bør plukke alle lavt hængende frugter i forbindelse med renovering forud for salg. Du skal selvfølgelig sørge for at køkken og badeværelse fremstår rene og pæne, uden kalk, snavs, fedt eller dårlig lugt.

Du kan også med fordel få en professionel vinduespudser til at shine vinduerne op, så de fremstår smukke og skinnende når de interesserede bolig købere kommer på besøg. Og så er det altid en god idé at få en professionel maler til at give vægge, lofter og indvendigt træværk en ordentlig omgang.

Hvorfor skal jeg lade boligen male forud for et salg?

Måske tænker du at det er penge ud af vinduet at betale for en indvendig maling af boligen inden den skal sættes til salg. Men faktisk kan det vise sig at være det stik modsatte. Et enkelt lag neutral hvid maling på alle overflader skaber lys, rum og sammenhæng i boligen.

Stuer og værelser kommer til at fremstå rene og pæne – og større end de er. En potentiel køber vil være glad for de hvide vægge idet de levner mulighed for at han eller hun selv kan sætte sit personlige præg på boligen uden først at skulle grunde vægge og lofter og male indvendigt træværk. Og så kan din investering hurtigt komme til at give afkast i form af et hurtigt salg – måske endda til en god pris.

Du kan få et tilbud på professionelt udført malerarbejde hos Malerkanonen – læs mere på https://malerkanonen.dk/malerfirma-lyngby/ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *