Find de bedste priser på Botox til læber

Er du utilfreds med faconen på dine læber, men ønsker du ikke en fyldigere mund? Så kan du eventuel konsultere en skønhedsklinik, som tilbyder Botox i læben.

Kan man bruge Botox i læberne?

Måske trækker du lidt på smilebåndet når udenfor stående mennesker snakker om at en person med fyldige læber har fået Botox i læberne. Men dette er faktisk ikke så langt fra sandheden som man måske skulle tro. I langt de fleste tilfælde vil der ganske vist være tale om læber som har opnået mere fylde gennem en behandling med fillers. Men faktisk kan Botox også anvendes til at skabe fylde og facon omkring læberne.

Et eksempel på anvendelse af Botox i forbindelse med læbe forskønnelse er udbedring af det såkaldte gummy smile. Ved gummy smile vil store dele af tandkødet blive synligt når personen smiler. Dette kan virke hæmmende, og den pågældende person vil ofte vægre sig ved at smile. Og det er da synd.

Med en simpel Botox behandling kan man lamme de muskler som forårsager gummy smile. Efter en uges tid vil effekten være total – og læberne vil folde sig smukt og fortænderne uden at blotte noget tandkød.

Få en flottere facon på din overlæbe med Botox

Der ud over kan Botox også bruges til at forme overlæben. Lider du under en indadvendt overlæbe som synes lille og ubetydelig i forhold til din underlæbe kan du hurtigt komme til at fremstå tvær og surmulende. Med Botox kan det lade sig gøre at lamme de muskler som trykker overlæben ind, og derved få den til at vende sig udad. Samme teknik kan også bruges hvis din overlæbe er skæv og for eksempel hænger i den ene side.

Du kan altid få en konsultation vedrørende Botox læber hos den københavnske skønhedsklinik Inviocare – læs mere på Inviocare.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *