Få den bedste vicevært service i København

Bestyrer eller administrerer du en bolig forening og den dertil hørende ejendom? Så oplever du sikkert af og til at der opstår opgaver som de enkelte beboere ikke selv kan, eller har motivation for, at løse.

Mange bolig foreninger vælger at lade beboerne selv varetage opgaver så som trappevask eller vinduespolering i opgangene, og at løse større opgaver i forbindelse med oprydning eller vedligeholdelse i løbet af fælles kvartalsvise eller halvårlige arbejdsweekender.

Hvis du er træt af at opgangene ligner Jerusalems ødelæggelse, at arbejde med småreparationer ikke udføres løbende og at der stort set aldrig dukker nogen op til bemeldte arbejdsweekender kan du overveje om ikke det var på tide at hyre en vicevært.

Hvorfor skal foreningen bruge penge på en vicevært?

Uanset hvordan man end vender og drejer det er penge til professionel ejendomsservice i form af en dygtig og kompetent vicevært godt givet ud. Faktisk er det temmelig uforsvarligt at lade ansvaret for vedligeholdelse og rengøring af bygningen og de fælles områder være op til beboerne, som beskrevet oven for.

Flere mindre bolig foreninger vælger denne løsning, fordi foreningens størrelse ikke retfærdiggør fuldtids ansættelse af en vicevært. Men faktisk kan det altid betale sig at få en professionel vicevært til at tage ansvaret for den daglige drift af bygninger og fælles arealer, uanset størrelsen på foreningen og antallet af husstande. Du behøver nemlig ikke at fuldtids ansætte din vicevært.

Gennem et ejendomsservice firma vil du kunne få udarbejdet en vicevært service aftale som er skræddersyet til netop din forening, med udgangspunkt i parametre så som dennes størrelse, antallet af opgange i bygningen, og ejendommens øvrige disposition og behov. På den måde kan du få løst de nødvendige opgaver løbende og samtidig have sikkerhed for altid at kunne få en hjælpende hånd i nødsituationer eller i forbindelse med ad hoc opgaver. F

ind din nye vicevært på https://dahlin-ejendomsservice.dk/vicevaert/ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *